Indianenfeest

Uch… Uch… Wel eens gehoord van Pocahontas, Winnetou of Kleine Veer? Na dit Indianenfeest zullen jullie Kleine Veer in ieder geval nooit meer vergeten. Volg samen met Kleine Veer de berenpoten en beleef een echt spannend indianenavontuur, met grote wigwams, een totempaal en een “kampvuur”.

Het indianenfeest is geschikt voor maximaal 10 kinderen van 5 t/m 9 jaar. Er zijn 10 complete indianenpakken aanwezig. Het feest kan thuis, binnen en/of buiten gevierd worden.

Indiaan Slimme Beer vertelt vanuit zijn dromenvanger zijn droom over Kleine Veer. De kinderen, verkleed als indiaan, gaan Kleine Veer helpen zijn PRACHTVEER te vinden. De indianen volgen de berenpoten van Grote Beer en spelen de spelletjes mee.

Er zijn in totaal 12 indianenspellen, waaruit een keuze gemaakt kan worden. De spelletjes, gemaakt van hout, zijn o.a. : Paardenrace, Bizon jacht, Verenbingo, Totempaal bouwen, het Kampvuurspel, etc. De indianen verdienen tijdens de indianentocht veren om in hun eigen indianentooi te stoppen. Na afloop van de indianentocht hebben alle indianen een complete tooi met 5 gekleurde veren. Deze complete tooi, van papier gemaakt, met veren, mogen de kinderen mee naar huis nemen als aandenken bij het Indianenfeest.

Uiteindelijk komen de indianen uit bij het indianenkamp. Hier vinden zij een boodschap van Grote Beer die hun naar de PRACHTVEER brengt. Er volgt een indianendans en er wordt volop gefeest. De twee wigwams, geschikt voor 10 kleine indianen met de totempaal, een heus (nep)kampvuur en de indianenmuziek zorgen samen met de indianen voor een kleurrijk feest.

Het indianenfeest zit in een grote rieten koffer en een Wigwamtas. Als extra zijn er natuurlijk de 2 Wigwams. Ook zijn er ter decoratie 3 totempalen voor aan de muur, een cd met indianenmuziek, een berenmasker, de droom van Slimme Beer, een grote Dromenvanger en het spel van Kleine Veder. Er is ook een indianenjurk voor een volwassene aanwezig bij dit feest.

Zoals bij al onze feesten, ontvangt u, na reservering de feestbrief met bij dit feest: het draaiboek, leuke weetjes over indianen, een indianendiploma, ideeën voor traktaties en veel meer extra’s.