Zeeparadijs feest

Kennen jullie de kleine zeemeermin, prinses Ariël, Freddy vis, Nemo en Regenboog, de mooiste vis van de zee? Misschien zit uw kind op zwemles en vindt hij/zij het geweldig in het water? Duik dan samen met hen “de zee” in en beleef een schitterend avontuur in het zeeparadijs tijdens dit onderwaterfeest.

Neem een duik in de betoverend mooie diepe zee en zwem naar het zeeparadijs. Verkleed als duiker, kapitein, matroos, zeemeermin, regenboogvis, vissenkoning(in) of zeeprinses gaan de kinderen op zoek naar het zeeparadijs en vinden de schat van de zee.

De 14 complete “rijke” kostuums, gemaakt van satijn en organza met vooral de kleuren blauw, neongeel, parelmoer en zilver, zullen zorgen voor een prachtig zeeparadijsfeest of onderwaterfeest. Dit feest kan thuis gevierd worden, binnen en/of in de tuin, maar ook bij het zwembad of op het strand.

Het feest is geschikt voor maximaal 10 kinderen, voor zowel jongens als meisjes, van 5 t/m 9 jaar. Voor de jongens is er vooral stoere kleding en voor de meisjes zijn vooral de jurken met parels prachtig.

Het feest begint met een aangespoelde fles. In de fles zit een brief met een boodschap van Octopus. Hierin staat onder andere dat er op de bodem van het zeeparadijs een schat verborgen ligt. Een schat van Regenboog, de mooiste vis van de zee. Ze beginnen aan een spannende, maar ook mooie reis door de wonderen van de zee. De zilveren, houten vissen wijzen hun de weg naar het zeeparadijs. Hier ligt de schat van de zee verborgen.

Er is een keuze uit 10 spelletjes, waarvan er 5 vaste opdrachten zijn. Veel spelletjes zijn van hout gemaakt. Afhankelijk van de leeftijd en interesse maak je een keuze uit de spelletjes. Er zijn o.a. de volgende spelletjes: Krabhappen”, “Visspel”, “Zeepbellenregen”, “De mooiste vis van de zee”, “Het haaienspel”, “Flipperrace” etc.

Het materiaal bij het zeeparadijsfeest zit in een speciaal gemaakte grote zilveren zeeparadijsmand en een vissenmand.

Als extra is er het boekje “Regenboog, de mooiste vis van de zee”. Ook beschikt dit feest over complete stoel- en tafelversiering en een regenboog/ zeemeerminjurk voor een volwassene. De 2 CD’s met watermuziek maken het feest helemaal compleet. Met de netten, zeewier en de nemovisjes betover je de tuin of kamer in een heus zeeparadijs.

Bij dit superfeest hoort een speciale uitnodiging. Deze ontvangt u gratis via e-mail of tegen betaling via de post. De schat van de zee is een blijvende herinnering bij het zeeparadijsfeest.