Algemene voorwaarden

Huurprijs:
De huurprijs van een feestkist verschilt per feest en staat vermeld op de prijzenpagina op de website. De huurprijs heeft betrekking op het eenmalig gebruik van de verkleedkist en de bijbehorende materialen. De huurder mag het gehuurde niet uitlenen, verkopen of verhuren aan derden. Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW.

Reservering en annulering:
Feestkisten kunnen via e-mail of WhatsApp gereserveerd worden. Reserveringen kunnen tot 2 weken voor de huurdatum kosteloos worden geannuleerd. Indien er later wordt geannuleerd, wordt 20% van de huurkosten in rekening gebracht.

Feestbrief:
De feestbrief wordt via e-mail verstuurd. De inhoud hiervan mag niet zonder voorafgaande toestemming worden verveelvoudigd, openbaar gemaakt worden of ter kennis aan derden te worden gebracht.

Feestkist:
De feestkist wordt na overleg door de huurder zelf opgehaald en teruggebracht. De feestkist staat twee dagen voor het feest gereed om op te halen en dient maximaal twee dagen na het feest te worden teruggebracht.
Bij het ophalen en terugbrengen van de feestkist wordt de inhoud ervan samen met de huurder doorgenomen. Acceptatie van de feestkist door de huurder betekent dat de inhoud ervan als compleet en kwalitatief in orde wordt bevonden. De feestkisten van Retteketet feesten worden alleen meegegeven na betaling van de huur en borg. Dit bedrag kan eenvoudig via de iDEAL betaallink in de factuur worden voldaan of worden overgemaakt op het bankrekeningnummer onder vermelding van factuurnummer. Wanneer men de feestkist heeft betaald, betekent dit tevens dat men de Algemene Voorwaarden heeft gelezen op de site en dat men akkoord gaat met de Algemene Voorwaarden.

Borg:
Voor de feestkist vraagt Retteketet feesten een borg van 50 euro. De borg wordt bij het ophalen van de kist voldaan (contant of per betaalverzoek/overboeking). Bij inlevering van de kist en de bijbehorende attributen ontvangt u deze borg direct terug op dezelfde wijze als waarmee deze voldaan is. Verlies of schade worden op de borg in mindering gebracht.

Alleen onder toezicht:
De feestkisten mogen alleen onder het toezicht van een volwassene door kinderen worden gebruikt. Er dient bij elk spel of bij gebruik van de spullen uit de kist een volwassene aanwezig te zijn die bepaalt of de artikelen uit de kist wel of niet geschikt zijn voor de kleine genodigden.

Aansprakelijkheid:
Retteketet feesten erkent geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of letsel, veroorzaakt door het gebruik van de door ons geleverde producten en materialen. U bent zelf verantwoordelijk voor het verloop van het feest.

Kleding:
Alle geleverde kleding wordt door Retteketet feesten gereinigd. De kleding moet dus ongewassen en gescheiden aan ons teruggegeven worden. Normale vervuiling en vlekken worden uiteraard niet in mindering gebracht op de borg.