Flower Power feest

Heb je het druk met van alles en nog wat en heb je zin in een kleurrijk en relaxed feestje met een hoog “flowergehalte”? Ga dan gekleed als hippie in de stijl van de jaren ’60 en ‘70 en ga heerlijk relaxen op het Flower Power picknickkleed.

Ook leuk voor de kids wanneer je als volwassene een jaren ’60 of ’70 feest organiseert! Omdat je overal bloemen tegen komt, kun je dit feest ook een bloemenfeest noemen. Een feest van deze tijd, een chill of lounge feestje kan ook prima met als afsluiting een disco.

Dit complete feest is geschikt voor maximaal 12 jongens en/of meisjes van 7 t/m 12 jaar en heeft een ruime keuze aan kleding, waaronder veel bloemenrokken en jassen van satijn, felle blouses, wijde pijpen, hoofddoeken, veel fel gehaakte omslagdoeken en niet te vergeten de typische hippiebrillen. De hippie kettingen maken de outfits helemaal af.

Het picknickkleed is met de hand gemaakt, 2 bij 3 meter groot en voorzien van grote bloemen. Samen met de speciale kussens en kleding is dit de basis van het feest. Ga heerlijk relaxen, eet lekkere hapjes, luister naar de jaren 70 muziek, chill, kies een bloem en speel samen een spel.

Aan de 10 bloemen zitten de kaartjes met de opdrachten of de spelletjes. Veel spellen zijn zelf gemaakt van hout. Bijv. Happy hippie spel, Bloemen en harten, Woodstock, Flower Power dobbelspel, Bloemhoppen, Bloemen plukspel, Busje komt zo, Fotoshoot maken etc.

Het feest zit in een hippiezak en in een grote kist met een kleinere hippiekist. Naast de grote hoeveelheid decoratie in de vorm van gehaakte lappen, picknickkleed en kussens beschikt dit feest over 3 CD’s met jaren ‘70 muziek, grote bloem, een paar echte hippieschoenen, 1 opblaasbare gitaar en 1 vlaggenlijn.

Als aandenken ontvangen de kinderen een oorkonde met hieraan een gelukspoppetje met hartje.