Circusfeest

“Welkom in ons circus …Hier zijn de artiesten! Geef ze een daverend applaus.” In het circus is het een drukte van jewelste, want iedereen wil op de eerste rij zitten. Laat de kinderen meehelpen met het opbouwen van het circus. Bedenk samen een leuke naam en de verkleedpartij met optredens van de circusartiesten kan beginnen. Dit feest, in het teken van het circus, kan binnen of buiten gevierd worden. Voor buiten kunt u van uw partytent een circus maken door oude gordijnen om de tent te draperen. De woonkamer met als achtergrond een raam met gordijnen zorgt voor een leuke circussfeer.

Het feest is geschikt voor maximaal 13 kinderen van 4 t/m 8 jaar oud. Het draaiboek is de leidraad van het circusfeest. Hier staan, in de vorm van 20 praatkaartjes, stuk voor stuk, de optredens, die de circusdirecteur aankondigt en wat de artiesten precies kunnen doen, in vermeld. U kunt altijd een keuze maken uit de optredens. De kinderen kiezen welke van de volgende artiesten zij willen spelen: 2 clowns, de sterkste man, de leeuwentemmer, 2 leeuwen, 3 koorddanseressen, 3 jongleurs en de circusdirecteur. U kunt ook zelf de circusdirecteur spelen. Alle kostuums zijn compleet, dus ook met T-shirt. Natuurlijk ontvangen alle artiesten na de voorstelling het circusdiploma.

In de gele ijzeren circuston zitten de schmink en alle attributen. In de circuszak zitten de complete kostuums. Ook is er een grote circusvlag, een vlaggenlijn en zitten er 4 circusversieringen bij dit feest. Bij dit feest geven wij het advies om met minimaal 2 volwassenen het feest te begeleiden.

Bij dit feest ontvangt U via e-mail de uitnodiging en de feestbrief (draaiboek met allerlei extra informatie en tips). Ook krijgen de kinderen een herinnering in de vorm van een circusdiploma.