Fatamorgana feest

Treed binnen in de mysterieuze Oosterse sprookjeswereld van 1001 nacht. Verkleed als Jasmin, Aladin, fakir, sultan, buikdanseres of een andere Oosterse prins of prinses beleef je de wonderbaarlijke avonturen van 1001 nacht.

Het feest is geschikt voor maximaal 12 kinderen van 5 t/m 9 jaar oud. Het kan binnen en buiten gevierd worden. Dit feest wordt gevierd op en rondom een vliegend tapijt. Dit vliegend tapijt brengt jullie samen met de Oosterse dansmuziek naar de Fatamorgana, midden in de woestijn. In de Fatamorgana liggen complete kostuums en allerlei Oosterse stoffen met veel goud. Wanneer je deze kostuums aantrekt ben je thuis in de Fatamorgana, een Oosters Paleis in de woestijn.

Samen met de slangenbezweerder, de Fakir, beleven jullie een geweldig Oosters avontuur. Door de opdrachten uit de slangenmand goed uit te voeren, brengt de Fakir de kinderen met het vliegend tapijt uiteindelijk naar de wonderlamp. Bij de wonderlamp hoort de schat van Aladin en Jasmin, een mooie herinnering aan het feest. De kinderen mogen deze herinnering houden. Er is een keuze uit 17 spellen, die je kiest afhankelijk van de leeftijd en interesse van de kinderen. Veel spelletjes zijn zelf gemaakt waaronder bijv. “Woestijnrace”, “Slangen bezweerdertje”, “Sieradenmemory”, “Thee voor de Sultan”, “1001 danslintenspel”, “Vliegend tapijtspel” etc. Als extra beschikt dit feest o.a. over een CD met Oosterse dansmuziek, een groot vliegend tapijt van fluweel, klerenhangers, een dobbelsteen, een blinddoek en een juwelendoosjes ter verdeling van het openmaken van de kadootjes door de jarige Job. Het Fatamorganafeest zit in een gevlochten mand met een Oosterse zak.

Bij dit feest ontvangt u via e-mail de uitnodiging en de feestbrief (draaiboek met allerlei extra informatie en tips). De blijvende herinnering bij dit feest is een bijzonder schatje.