Heksenfeest

“Knibbel Knabbel Knuisje, Wie knabbelt er aan mijn huisje?”

Zin om eens lekker te griezelen om de heksenketel in de heksenkring? Verkleed als toverheks, Harry Potter, Tovenaar of Vleermuis zal dat zeker lukken. Dit feest zou je ook een Griezelfeest, Tovenarijfeest of zelf een Halloweenparty kunnen noemen. Dit feest, in het teken van heksen (en griezels) kan thuis, maar ook in het bos gevierd worden.

Het feest is geschikt voor maximaal 12 kinderen van 4 t/m 9 jaar oud, die het spannend vinden om samen, verkleed als heks, tovenaar, Harry Potter of vleermuis deel te nemen aan de heksenkring. De heksenketel en de toverbol staan centraal. In de toverbol kan de toverheks allerlei geheimen zien en toveren. In de ketel, met een dubbele bodem, zitten alle ingrediënten voor een “griezelig feest”.

Vanuit de heksenkring tovert de Jarige Job de verkleedkleren. Dit zijn allerlei heksenrokken, heksenschorten, sjaaltjes, stola’s, hoeden, bezems en neuzen. Naast de kleur zwart zijn er vooral veel paarse, felroze en gouden kleuren in de kleding te vinden. Voor de jongens zijn er een Harry Potter cape en hoed, een tovenaarscape en hoed en een vleermuizencape met een vleermuizenbril aanwezig. Maak er bijvoorbeeld een gezellige heksenverkleedpartij van of laat de kinderen de kleding uitkiezen in een, zelf uitgestalde, heksenwinkel. Er is een grote keuze aan verkleedkleding.

Wanneer de verkleedpartij klaar is, pakken de kinderen om de beurt een opdracht uit de ketel of de toverheks tovert een opdracht uit de ketel met behulp van haar toverbol. De spelletjes beginnen. Wanneer alle spellen gespeeld zijn, tovert de heks nog een leuke verrassing uit haar ketel.

Er is een keuze uit 12 spelopdrachten. De volgende spelletjes horen o.a. bij het feest: “Griezelpictionary”, “Crazy Purple”, “Heksengruwel”, “Vliegles”, etc. Alle spelletjes zijn zelf gemaakt.

Als extra is er een compleet heksenpak voor een volwassene, het prentenboek “Platvoetje”, een complete toverbol, 5 rubberen vleermuizen, plastic heksenketel met “soep”, 4 bijzondere heksenlappen ter decoratie, 2 griezelmaskers en een dobbelsteen. Voor de ouderen kinderen is er een griezel-cd. Rond de periode van Halloween is er een extra aanvulling van spokenpakken, tovernaarscapes (vooral voor de jongens), pompoenendecoraties en meer oranje versiering. Voor deze aanvulling vragen wij €5, – extra huur.

Al het materiaal zit in een grote ijzeren heksenketel en in een mand in de vorm van een grote kruisspin. Bij dit feest ontvangt u de Feestbrief, het draaiboek met veel extra’s en een speciale uitnodiging, gratis via e-mail of tegen betaling via de post. De kinderen krijgen een bijzonder aandenken bij dit feest. Bij dit feest geven wij het advies om met minimaal 2 volwassenen het feest te begeleiden.