Over mij

De wens om voor mezelf te beginnen kwam in een stroomversnelling toen de vorige eigenaresse besloot om Retteketet kinderfeesten te verkopen. Wij streken najaar 2023 in Oud Gastel neer en hadden de wens om voor onszelf te beginnen. Echter niet gedacht op deze zeer snelle actie. Hoewel onze familie en vrienden inmiddels wel bekend zijn met onze snelle acties, was dit zelfs voor mijn doen super snel geregeld! Maar de snelheid doet zeker niet af aan mijn enthousiasme. Deze feestkisten zijn uniek en staan garant voor de organisatie van een onvergetelijk kinderfeestje thuis. Ik start met het verhuren van de reeds bestaande feestkisten en in de loop van de tijd komt mijn eigen “sausje” eroverheen.

Wie ben ik?
Mijn naam is Joyce Lenstra, audioloog van beroep, maar daarnaast altijd volop creatief bezig. Dat begon al op jonge leeftijd met knutselen en muziek maken. Een tiental jaar geleden kwam de combinatie van muziek (harmonie/fanfare) met organiseren naar voren. Tijdens mijn lidmaatschap bij muziekvereniging Amicitia in Dirksland besloten we het pretorkest op te zetten, laagdrempelig muziekles geven voor kinderen van groep 3-4-5. Dit was officieel een stukje lesgeven, maar praktisch was dit natuurlijk één groot muzikaal feest. Creativiteit en organiseren ga ik nu dus heerlijk combineren en hoop ik vol enthousiasme naast ons gezinsleven uit te kunnen voeren.

De geschiedenis achter Retteketet
Retteketet kinderfeesten is een jarenlang begrip in en rondom Oud Gastel. Anja Uijtdewilligen is zo’n 20 jaar geleden begonnen met het opbouwen van Retteketet kinderfeesten vanuit haar passie en tevens ervaringen als leerkracht in de onderbouw. Zij bedacht de spellen en thema’s zelf, maakte zowel kleding als materialen en maakte het compleet met de feestbrieven met alle informatie per feest. Inmiddels heeft zij haar eigen praktijk in speltherapie en besloot ze Retteketet kinderfeesten te verkopen om zich volledig op haar eigen praktijk te kunnen storten.

Anja gaf mij letterlijk het stokje over bij een zeer goed gevulde auto vol met themakisten. In totaal vier keer een volle auto met spullen verhuisd!

Op zoek naar een origineel, geslaagd, betaalbaar en onvergetelijk feestje?
Origineel
: wie heeft er ooit een echt fatamorgana of zeeparadijs feest gegeven? Kies uit de vele thema’s en organiseer thuis een origineel kinderfeestje!
Geslaagd en onvergetelijk zal het zijn wanneer u zelf meespeelt met het feest. Je kiest, met behulp van de feestbrief, de leukste spelletjes die passen bij de kinderen. Zo zijn de meeste feesten geschikt voor verschillende leeftijden.
Betaalbaar omdat de prijzen variëren van 5,00 euro tot 7,50 euro per kind (bij een feestje van 10 kinderen) inclusief een kleine herinnering. De kleding en spellen zijn ruim aanwezig en een extra kostuum kost u niets extra.