Astronautenfeest

10, 9, 8, 6, 5, 4, 3, 2, 1, 0 ….. Daar gaan we!!! Als astronaut ……… de ruimte in, op zoek naar planeten of …. ruimtewezens.

Het feest voor kinderen die fan zijn van Wall-E, Buzz Lightyear of Space Monkeys en graag als astronaut een vlucht in de ruimte zouden willen nemen.

Dit feest is geschikt voor 12 kinderen van 5 t/m 10 jaar. Verkleed als astronaut, maken de kinderen een reis door de ruimte. Ze vliegen mee in de spaceshuttle en gaan als astronaut langs de planeten. De neongele smily’s wijzen met hun “glow in the dark” ogen de astronauten de weg door de ruimte.

Er is een keuze uit 13 spelletjes, die je kiest afhankelijk van de leeftijd, interesse van de kinderen en de ruimte die je ervoor hebt. De spelletjes/opdrachten zijn zelf gemaakt met o.a. de kleur neongeel waaronder bijv. “Ufo-spel”, “Countdown bingo”, “maanstenen zoeken”, “Astronautenvoedsel”, “raket afvuren”, “stenen van Mars” etc.

De verhaallijn van dit feest is aangepast aan de leeftijd van de kinderen:
– De jonge kinderen, van 5 t/m 8 jaar, maken kennis met Smily, de ruimteaap. Deze aap komt met z’n raket vanuit de ruimte binnenvallen. Zijn logboek wijst de kinderen de weg door de ruimte, langs de planeten, totdat ze bij de Planeet Smily aankomen.
– De oudere kinderen, van 8 t/m 10 jaar, volgen een opleiding bij de NASA en gaan als astronaut een reis door de ruimte maken, langs planeten, totdat ze op Mars landen. De opdrachten/spelletjes staan in het logboek en op de Smily’s. De raket en Smily, de ruimteaap, dienen bij de NASA als mascotte. Als u dit feest huurt krijgt u beide verhaallijnen met bijbehorend materiaal, zodat u thuis kunt kijken welke u gaat kiezen.

Bij dit feest heeft u de keuze zelf voor de basiskleding te zorgen. Dit zijn wegwerp overalls. Deze kunt u ook voor 4 euro per stuk bij ons bestellen.

Als extra beschikt dit feest o.a. over een CD met ruimtemuziek, encyclopedie van de ruimtevaart, een neongeel tafelkleed, 6 slingerraketten, een aliënmasker en 3 neongele rokken, 12 neongele riemen van stof (voor bij de overalls). Ter decoratie zijn er 3 grote raketten (1,5m) en 3 paar aliënsprieten om van je knuffel een aliën te maken. Dit alles zit in een zilveren ruimtemand. Alle astronauten ontvangen een astronautendiploma en mogen de ruimtesteen, met hierop een “glow in the dark” Smily, houden.