Piratenfeest

Hoi landrotten,
“Zin om mee te varen op mijn schip? Stap in mijn boot, hijs de zeilen, vaar mee over de zeven zeeën en help mij bij het zoeken naar de schat. Alle hens aan dek!!!”

Schip ahoy PARI PIRAAT

Één van onze favoriete feestjes! Als uw kind houdt van een spannend feestje dan zit u met dit feest altijd goed. Voor alle kinderen zijn er complete piratenpakken met zelfs voor de meisjes piratenrokken. Het feest kan heel goed bij uw thuis of in de garage gevierd worden en is geschikt voor maximaal 10 kinderen van 4 t/m 7 jaar.

Het houten schatteneiland van Pari de Piraat leidt de piraten naar de schat van zeekoning Neptunes. Maak een keuze uit de 14 opdrachten, speel het spel zodat de piraten uiteindelijk bij de schat uitkomen. De kinderen mogen als aandenken bij het feest iets uit de schatkist uitzoeken en ontvangen ook nog een heuse piratenmedaille en piratendiploma. Veel spellen zijn zelf gemaakt van hout. Bijv.: “Het Minikegelspel”, “De piratensjoelbak”, “Het Kapitein Haakspel”, “Ringwerpen” etc.

Om het feest nog sfeervoller te maken bevat dit feest allerlei decoratiemateriaal. Voor op tafel is er een rood satijnen tafelkleed met 11 piratenplacemats en een beschermzeil.

Als extra zit er een houten piratensjabloon bij de kist zodat de piraten hun eigen piratenvlag kunnen maken. De plastic doodskop, en het piratenkleed maken het extra spannend. Tijdens het varen op zee kunnen de kinderen meezingen met de piraten-CD.

Bij dit feest geven wij het advies om met minimaal 2 volwassenen het feest te begeleiden. Het materiaal bij de piratentocht zit opgeborgen in een echte piratenkist. De kleding zit in een piratenzak.

Zoals bij al onze feesten ontvangt u een speciale uitnodiging. Deze ontvangt u gratis via e-mail of tegen betaling via de post. De piratenschat is een blijvende herinnering aan het piratenfeest. Ook ontvangt u via e-mail een piratendiploma. In de Feestbrief, het draaiboek, staat o.a. hoe je heel simpel een piratenboot maakt van 2 banken. Zie hiervoor ook onze fotopagina op deze site.