PSSstt een geheim feest

“He psssttt, eigenlijk mag ik niets verklappen over dit feest. Kan jij een geheimpje bewaren? … en tegen niemand doorvertellen he? Beloofd?!”

Dit is een feest voor nieuwsgierige jongens en meisjes, die graag verrast willen worden en een geheimpje kunnen bewaren, of juist niet. De oplossing voor als uw kind echt niet weet wat voor feestje hij of zij graag wil geven.

Dit feest is geschikt voor maximaal 10 kinderen van 4 t/m 8 jaar oud en kan heel goed binnen en buiten gevierd worden.

Als uitzondering op mijn andere feesten, wordt er bij dit feest geknutseld door de kinderen. Simpel, maar met een leuk resultaat. Alles inclusief materiaal.

De toverbol en de 5 dozen vol met geheimen, bijzonder ingepakt, staan centraal bij dit feest. In de toverbol kunnen de kinderen, samen met Tovenaar Siekrit de geheimen zien. Deze geheimen wil hij delen… tenminste als de kinderen … het tegen niemand doorvertellen! Probeer dus iemand te strikken om tovenaar te spelen of speel deze rol zelf. De kinderen zullen dit fantastisch vinden! Ook hebben we een speciaal “glow in the dark” effect, maar meer verklappen we niet!!!

De kinderen mogen, verstopt achter een vlindermasker en met de cape om gaan zoek naar de geheimen. Ze vinden de volgende geheime dozen: toverdoos, kijkdoos, muziekdoos, spelletjesdoos (uit oma’s tijd), knutseldoos en de wegwijsdoos. Alle geheimen bij elkaar bestaan in totaal uit 16 spelletjes of opdrachten. Hier kun je van te voren de leukste geheimen uit kiezen.

De kinderen versieren hun eigen geheime houten doosje en vinden uiteindelijk het geheim dat in het doosje past. Dit is tevens het aandenken bij het feest.

Het feest zit in een schatkist en stenen zak van stof. Als u het feest reserveert ontvangt u van ons de feestbrief en uitnodiging bij dit feest. In deze brief verklappen wij de geheimen, vind u het draaiboek, slecht weer programma, tips en ideeën voor bij dit feest.