Sprookjesfeest

“Hatsie-Patsie-Kadee. Speel de sprookjes met mij mee!!!”

Hebben jullie het al gehoord? Het is feest in het Sprookjesbos. Hebben jullie zin om met mij mee te feesten? Vlieg met mij mee naar Toverland en speel mee in het Sprookjesbos. Hier komen de mooiste sprookjes tot leven. Ik tover hele mooie sprookjeskleren voor jullie en uit mijn Fi Fa Feeënboek toveren wij samen de leukste sprookjes en nog veel meer ….

Kom jij ook?

Hatsie-Patsie-kadee

Fi Fa Toverfee

Kan uw kind geen genoeg krijgen van sprookjes en zou uw kind het leuk vinden om samen met vrienden en vriendinnen om mee te spelen in een betoverend sprookje? Tijdens dit feest leren de kinderen allerlei sprookjes, via de spelletjes die erbij horen, op een leuke manier kennen.

Eigenlijk wordt dit feest ÉÉN GROOT SPROOKJE.

Misschien is dit sprookjesfeest, vol fantasie, wel het ideale feest voor uw zoon of dochter. Doordat er veel getoverd wordt, zou je dit feest ook een toverfeest kunnen noemen. Het feest is geschikt voor maximaal 10 kinderen van 5 t/m 9 jaar en kan heel goed binnen en buiten gevierd worden.

De sprookjesfee, Fi Fa Toverfee, neemt de kinderen mee naar Toverland. Zij leert de kinderen het geheim van het toveren. Er worden 16 schitterende kostuums getoverd voor o.a roodkapje, wolf, tovenaar, heks, ridder, prins en veel prinsessen en/of toverfeeën. De leukste sprookjes, die getoverd worden zijn o.a. Hans en Grietje, De prinses op de erwt, De Kikkerkoning, Sneeuwwitje, Roodkapje etc.

Bij de sprookjes horen 14 hele leuke spelletjes waar, afhankelijk van de interesse en leeftijd van de kinderen, een keuze uit gemaakt kan worden. De spelletjes zijn zelf gemaakt, vooral van hout. Voor de volwassene, die voor Fi Fa Toverfee speelt, is er natuurlijk een mooie feeënjurk.

Wanneer de sprookjesfiguren de spelletjes hebben gespeeld, doen de kinderen een sprookjesachtige ontdekking, een heuse sprookjesschatkist, met een bijzonder aandenken van Fi Fa Toverfee. Wat een verrassing! Dit hadden ze nooit verwacht. En … ze feesten en dansten nog lang en gelukkig.

Bij reservering ontvangt u de feestbrief, het draaiboek (voor o.a. Fi Fa Toverfee) met o.a. volop ideeën voor traktaties, ideeën voor een sprookjestocht, extra spelletjes en veel meer.

De uitnodiging ontvang je via e-mail en mag je zelf uitprinten of ontvang je anders tegen betaling via de post. Het sprookjesdiploma, voor alle genodigden, printen wij voor u uit op heel bijzonder papier. Bij dit diploma ontvangen de kinderen nog een kleine sprookjesschat.

Het sprookjesfeest zit in een grote sprookjesachtige verpakking en in een schatkist. Als extra is er volop decoratie aanwezig, om op te hangen en voor op tafel, een kleurrijk sprookjesprentenboek, muziek en nog veel meer leuks.