Chinees geluksfeest

Misschien ben jij geboren in China of ben je wel eens in China geweest. Of ben je gewoon nieuwsgierig naar China en lijkt het je leuk om als chinees je verjaardag te vieren en, om niet te vergeten, met stokjes te eten?! Zo ja, dan is dit Chinees geluksfeest het feest voor jou.

Bij dit feest staat alles in het teken van China. Met de Chinese muziek, de kleding van satijn, de hoeden van rijstpapier, de spelletjes, de Chinese versiering en tafelaankleding waan jij je echt in China!!

Dit feest is geschikt voor maximaal 12 kinderen van 6 t/m 11 jaar oud. Het kan binnen en buiten gevierd worden. Het feest begint met een uitnodiging van Yin

Yin woont in China en heeft een echte Chinese brief geschreven, met Chinese tekens. Gelukkig kunnen wij Chinees vertalen voor jullie. Zij nodigt de kinderen uit om samen met haar en de jarige dit verjaardagsfeest te vieren in China. Hoe precies blijft nog een verrassing, al heeft het alles met China en het vinden van geluk te maken.

Voor de jongere kinderen zal dit feest meer in het teken staan van een “Chinees prinsessenfeest”. Yin is voor deze leeftijd dan ook een Chinese prinses. De oudere kinderen ervaren meer het zijn in China en het feesten daar. De feestbrief beschikt over beide draaiboeken en de kleding is op leeftijd en de maten van de kinderen afgestemd. Ook is er natuurlijk gedacht aan de volwassenen!

Bij dit feest is er een keuze uit 15 spelletjes/opdrachten, die je kiest afhankelijk van de leeftijd en de interesse van de kinderen. Veel spelletjes zijn zelf gemaakt waaronder bijv. “Chinese muur”, “ Drakenspel”, “Tai Chi”, “Theeplantage”, “Rijstdragerspel”, “Chinese les” etc. Als extra beschikt dit feest over een CD met muziek/tips voor muziek in de feestbrief, een tafelkleed, stoelversiering, een draak als handpop, een vlaggenlijn, een parasol, lampionnen en een vaas. Dit alles natuurlijk allemaal Chinees. Alles zit in twee gevlochten manden en in een Chinese rode mand.